Hoe bestel ik... ?

Welke ontwerp verlangt U ?

Een mozaïek kan worden ontworpen bij nieuwbouw tijdens het bouwproces, of bij aanpassingen of gehele verbouwingswerken. Om het even welk uw project, er is altijd een mooie manier om er ergens een mooie mozaïek aan toe te voegen, en dit zowel bij binnen- als buitentoepassingen. 

Indien het een nieuwbouw betreft vertrekken we van het plan van de architect. Indien uw project een renovatie betreft werken we van uw ontwerpen, de afmetingen en foto's. 

Het ontwerp bespreken en bestellen !

We komen een bezoek brengen aan de locatie, of indien dat om moeilijk is om gelijk welke reden, communiceren we via het internet. Het vinden van de gepaste uitvoering die aan elke klant een meerwaarde kan bieden, we hebben er ervaring mee en onze vakkennis zorgt altijd voor een realisatie van de meest boeiende ideeën en mogelijkheden.  

Van zodra het ontwerp is goedgekeurd en de materialen en kleuren gekozen werden, berekenen we een definitieve prijs, en het laatste woord is dan aan de klant die het de orde bevestigd met de ondertekening van het contract. Het mozaïek wordt dan in ons atelier gecreëerd binnen het afgesproken tijdsbestek. 

Levering en Plaatsing

In de meeste gevallen moet u rekening houden met 3 tot 6 maanden leveringstermijn tot de plaatsing van het mozaïek. Kleinere projecten verwerken we snel (dat kan soms in 1 tot 4 weken) , en sommige omvangrijke projecten nemen soms meer dan een jaar in beslag om ze te realiseren.  

Alle mozaïekprojecten worden zonder uitzondering vervaardigd in eigen atelier. Projecten kleiner dan een vierkante meter worden gemaakt als één paneel. Grotere projecten (bv. bij vloer- of muurpanelen) worden geleverd in verschillende panelen en worden dan door ons professioneel personeel gemonteerd op zijn eindbestemming.