Over ons en het Ambacht

Wij maken het verschil...

Wat wij maken is gemaakt met passie en aandacht voor de decoratieve verlangens van onze klanten, hier kiest u geen fabrieksnummer maar bedenkt U samen met ons iets uniek dat best uw identiteit weerspiegelt die ook mooi bij U en uw leef- of werkomgeving past.

Industrieel of handgemaakt?

Een industrieel product is goedkoopst maar niet altijd van de beste kwaliteit...terwijl een handgemaakt product altijd duurzaam is. Het is misschien iets duurder maar het gaat ook veel langer mee...en het geeft vooral meer voldoening, en dat is waar het hier om gaat.

U bent uniek, bij ons uw project!

Wij luisteren eerst naar uw persoonlijke ideëen of helpen U mee een mooie richting te kiezen op basis van uw ideëen. Wij staan U bij tijdens het kiezen van ontwerpen en de materiaalkeuzes, maar u bent ook welkom met uw eigen ontwerp, uiteindelijk zal er altijd een resultaat zijn dat aan uw verlangens voldoet.

mosaicstudio.be

mosaicstudio.be

mosaicstudio.be ontwerpt originele mozaïekprojecten die geproduceerd worden op basis van de ambachtelijke geheimen van de oude Byzantijnse traditie als techniek, maar ook op zoek naar hedendaagse toepassingen van het ambacht. Het restaureren van bestaande vloer- of muurmozaïeken of het realiseren van een perfecte replica van een antieke mozaïek is ook ons vak.

Elk project resulteert in een duurzaam en uniek paneel, muur of vloermozaïek. Het wordt speciaal ontworpen en handgemaakt om naadloos aan te sluiten op uw decoratieve wensen, bij uw architecturale visie bij binnen- en buitentoepassingen  

De uitzonderlijke duurzaamheid (geen vergelijking mogelijk met gelijk welk industrieel mozaïek), het unieke contact (enkel unieke handgemaakte werken), de fantastische schoonheid (glaskeuze uit 3000 kleuren en zo briliant als Kristalglas is), en voor de meeste veeleisende klant ook het meest hoogwaardige 24Kt. puur goud tesserae dat in mozaïek bestaat. Vanzelfsprekend werken wij ook met marmers en andere kwaliteits natuursteen, voornamelijk bij vloertoepassingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat de hoogwaardige materialen waarmee we werken en de aard van de werkstukken die we maken, een prima invulling kunnen betekenen van uw toekomstig project.