1. Tegels om van te houden !

Een reeks handgemaakte mozaïektegels om te plaatsen tussen in je badkamer of je  keuken, in een terras of douche/zwembad, enz...zowel voor binnen als buitentoepassingen. 

Plaats een tegel in je voorgevel en verwelkom je bezoekers op een fijne manier en geef kleur aan je ontvangst. Geen interesse in een tegel voor jezelf, het is een uitstekend cadeau voor vrienden of kennisen bij speciale gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijken, gegarandeerd succes!     

Voor een kleine meerprijs van € 25 wordt de tegel verwerkt tot een mutlifunctionele tegel die kan dienen als onderlegger of om hapjes op te serveren. De tegel wordt dan afgewerkt met een houten kader en onderaan beplakt met een antislip-kurk.

Afmetingen 300 x 300 mm.

Bestellen kan via edm@mosaicstudio.eu of telefonisch op +32.476 47 39 43

2. Prachtige handgemaakte Huisnummers

Creeer je eigen gepersonaliseerd huisnummer in handgemaakt Kristalglas !   

Elke order van een mozaïek huisnummer in een uniek, handgemaakt en volgens uw design ontworpen werkstuk. Eens uw bestelling gemaakt voeren wij onmiddellijk de opdracht uit en verzenden het huisnummer van zodra het klaar is (doorgaans 3 werkdagen). Indien een exacte leveringsdatum wenselijk is (verjaardag, huwelijk, enz…), gelieve dit bij uw bestelling mee te delen. Een uniek huisnummer voor jezelf…of nog beter, geef dit exclusief nummer als geschenk voor uw beste vrienden of familie…succes verzekerd !    

Hoe bestel ik mijn huisnummer…? Heel eenvoudig. Kies eerst uw formule (1 tot 3), kies dan je 2 kleuren (voorgrond en achtergrond), en tot slot je keuze van karakterset voor uw nummer. Zo eenvoudig is het !    

bestel hier edm@mosaicstudio.eu of telefoneer  +32.476 47 39 43

Opties

Klassiek Nummer

  U koopt een exclusief huisnummer in mozaïek van puur Venetiaans of Murano kristalglas, handgemaakt en in de kleuren die U zelf verkiest (keuze uit 100 kleuren). Het formaat van dit nummer ligt vast op 150 x 150mm. Dit nummer bevat maximum 2 cijfers. Indien het huisnummer 3 of meer cijfers bevat wordt een supplement aangerekend op basis van het gewijzigde formaat. Wil je een groter nummer, vraag het ons en we werken het uit .  

Klassiek Huisnummer+

 U koopt een exclusief huisnummer in mozaïek van puur Venetiaans of Murano kristalglas, handgemaakt en in de kleuren die U zelf verkiest (keuze uit 100 kleuren). Aan dit nummer kan U een eenvoudig motief toevoegen zoals een bloem, dier, decoratief element (gebaseerd op uw verzoek werken we een mosaic-setting uit). Het formaat van dit nummer ligt vast op 180 x 150mm. Dit nummer bevat maximum 2 cijfers, Indien het huisnummer 3 of meer cijfers bevat wordt een supplement aangerekend op basis van het gewijzigde formaat.   

Luxueus (24Kt. Goud)

  U koopt een exclusief huisnummer in mozaïek van goudtesserae (24Kt. puur goudblad), handgemaakt en in de kleuren die U zelf verkiest (keuze uit 100 kleuren). Het formaat van dit nummer ligt vast op 150 x 150mm. Dit nummer bevat maximum 2 cijfers. Indien het huisnummer 3 of meer cijfers bevat wordt een supplement aangerekend op basis van het gewijzigde formaat. Wil je een groter nummer, vraag het ons en we werken het uit .